Portretten

edit-211 sEen enkel portret of een duo shoot samen met je vriend of vriendin, complete groepen ineens, er zijn legio mogelijkheden om op locatie een mooie portret te laten maken. Informeer vooraf via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  of blijf deze website in de gaten houden.

Door de jarelange ervaring met fotografie in het algemeen hebben we al veel klanten voorzien van een mooi portret. De gehele voorbereiding en uiteindelijke resultaat komt in overleg tot stand. Wij geven daarbij vrijblijvende adviezen en nemen de tijd voor de klant.

Het eindresultaat van iedere fotoshoot kan op diverse manieren aangeleverd worden. Naast kwaliteits foto afdrukken of canvasdoeken via een vaklab zijn er tal van andere afdrukmogelijkheden waar wij bruikbare tips in kunnen geven.

Locatie

Bij een fotoshoot op locatie maken we gebruik van diverse technieken om het bestaande licht of meegebracht kunstlicht zo te gebruiken dat er een mooi belicht portret onstaat.

 

Neem contact op voor alle mogelijkheden. 

  • Enkele portretten op locatie
  • Grote groepsportretten
  • Vakprints of ieder ander afdrukmedium
edit-0028 

 

 Info / Offerte formulier

Graag info over:
Geen invoer

 

Uw naam*
Geen invoer

Adres*
Geen invoer!

Plaats*
Geen invoer!

Telefoon nr:*
Geen invoer

Email adres*
geen invoer!

Datum

Geen invoer

Overige vragen
Geen gegevens..!

Lid van SVFN

svfn bw

Huwelijksreportage

Gefeliciteerd, u gaat trouwen en natuurlijk wilt u dat professioneel laten vastleggen. Wij maken van uw speciale dag een prachtig album. De gemaakte opname's krijgen alle aandacht voor een top eindproduct. Lees verder...

Evenement

Staat er een evenement gepland en willen u en de organisatie later beschikken over perfect reproductie materiaal? Ook dan kunnen wij van dienst zijn. Levering van rechtenvrije bestanden in volledig formaat en geoptimaliseerd voor reproductie in print en drukwerk. Lees verder...

Webhosting

orange 125x125